Mistä löydät läsnäolon taian?

Vain sinä olet nyt siinä, sinä hengität juuri noin, sinä ajattelet mitä ajattelet ja sinun kokemuksesi nyt on erilainen kuin se oli viimeksi.

Tämä tässä on tämä hetki, tapahtuva sekunti ja ajelehtiva tuokio. Itse asiassa se on kaikki mitä on. Sinä ja sinun läsnäolosi. Olet tuntenut merkitsevän ja ainoan hetken monesti elämässäsi, mutta yhtä monta kertaa olet hukannut sen. Mutta silti, sinulla on “tämä tässä” ja se on mitä sinulla on, ei enempää eikä vähempää. Kuitenkin annamme tuon ainoan, tärkeimmän ja ainutlaatuisimman asian karata käsistämme. On aika muistuttaa tuosta elämän lahjasta. Aletaan taas elää ja koetaan se.  Jokainen tietää, että nykyhetki on tärkeä ja se, mitä sillä teet on merkitsevää. Elä hetkessä! Mutta mitä ihmettä se viime kädessä tarkoittaa? Onko mahdollista elää jossain muussa hetkessä? No ei ole. Mutta on mahdollista kadottaa hetki, hukata aikaa, olla olematta. Tuhlata sitä, mikä on ainoa mitä sinulla on: läsnäolo, huomio ja tämä hetki. Olemassaoleva hetki on. Se on, vaikka et huomaisi sitä, silloin se vain liukuu käsistäsi. Se on, mikäli huomaat sen, jolloin voit saada siitä mitä tahansa. Se on, ei enempää eikä vähempää. Tämä tässä on juuri sitä millaiseksi sen teet. Oletko valmiina? Hyppää mukaan hetkeen!

Kenelle?

Kuljemme usein "päissämme" miettien milloin mitäkin, eilistä, huomista, wanhoja asioita, tulevia ongelmia... ja kuitenkin voimme elää vain nyt ja tässä. Mitä tarvitset, jotta olisit enemmän tässä?

 • Miten saat enemmän irti elämästä? Enemmän hauskoja ja merkityksellisiä hetkiä!

 • Kuinka huomaat elämän ympärilläsi, iloiset ja jännittävät tapahtumat sekä ympäristösi yksityiskohdat?

 • Miten pysäytät ajatustesi kaaoksen ja virran siihen, missä nyt olet? Miten saat elämäsi itsellesi, takaisin tähän hetkeen?

Älä ole Hamlet!

Sillä hän ei ehtinyt elää

Tarina Hamletista. Hän oli juuttuneena päähänsä, eikä koskaan oikein ehtinyt elää. Tanskan prinssinä ja ikuisesti kidutettuna oman mielensä tuottamalla sonnalla. Eikä se ole täysin hänen vikansa, sattuihan siinä kaikenmoista, joka suistaisi monet meistä hulluuteen helpommallakin… Hamlet ei tee paljon mitään, hän kinastelee ja valittaa ja jättää ainoan ihmisen, joka rakastaa häntä, huomiotta. Hamlet ajattelee ajattelemistaan ja jos hän tekee jotain, hän joko möhlii tai vetäytyy viime hetkellä.


Me kaikki tunnemme Hamletin jos toisenkin, ehkäpä välillä oma itse vaikuttaa hämmentävän hamletmaiselta. Hamletin ajasta maan päällä meni 45% miettien vanhoja asioita, 35% pohtien tulevaisuutta ja sen epävarmuutta, yleiseen valittamiseen meni 9%, ikävien ja harhaanjohtavien tehtävien suorittamiseen käytti hän 10% ja elämästä nauttimiseen 1% elämästään! 


Siis hetkinen, vain 1% tässä hetkessä ja nauttien tekemisestä! Loput ajasta joko päissään tai valittaen jostakin? Huh. Kuinka kurjaa ja turhaa elämää. Hukkuneena mielensä syövereihin ja unohtaen elää! Voimme kuitenkin oppia siitä jotakin: älä ole kuin Hamlet. Pidetään Hamlet varoitusvalona meille, jotta oma elämämme ei valuisi hukkaan.

Tässäolo on oman itsen arvostamista!

Saat kirjan sekä PDF että EPUB-muodossa, jotta voit lukea sitä juuri kuten haluat. Bonuksena saat lyhyen videon siitä, millainen on hyvä valmennus ja ale-koodin, mikäli päätät ottaa osaa verkkokursseille jatkossakin. ♡

 • 1

  Supernaisen™ Tässäolo - E-kirja (tutustumisetu-koodilla alennus!)

  • Lataa tästä PDF-muotoinen Supernaisen tässäolo-kirja

  • Lataa tästä EPUB-muotoinen Supernaisen tässäolo-kirja

  • Millainen on hyvä voimavaravalmentaja?

  • Bonus

  • Ampiaisrentoutus

  • Mitä tykkäsit?

  • Mielikuvamatkat äänitteinä saatavilla

Tutustumistarjous!

Jotta voin auttaa sinua ja voit tutustua turvallisesti, saat nyt alennuksen! Käytä ostaessasi koodia: "Tutustumisetu" ja saat kirjan 5€:lla!

Osta kirja ja ole läsnä enemmän

Lukemalla kirjan oivallat, kuinka monta hetkeä päästätkään käsistäsi. Opi olemaan enemmän tässä hetkessä, tässä ajassa ja läsnä!