Mistä löydät läsnäolon taian?

Vain sinä olet nyt siinä, sinä hengität juuri noin, sinä ajattelet mitä ajattelet ja sinun kokemuksesi nyt on erilainen kuin se oli viimeksi.

Lähde mielikuvamatkalle rentoutumaan omassa hetkessäsi ♡ Olet tuntenut merkitsevän ja ainoan hetken monesti elämässäsi, mutta yhtä monta kertaa olet hukannut sen. Mutta silti, sinulla on “tämä tässä” ja se on mitä sinulla on, ei enempää eikä vähempää. Kuitenkin annamme tuon ainoan, tärkeimmän ja ainutlaatuisimman asian karata käsistämme. On aika muistuttaa tuosta elämän lahjasta. Aletaan taas elää ja koetaan se.  On mahdollista kadottaa hetki, hukata aikaa, olla olematta. Tuhlata sitä, mikä on ainoa mitä sinulla on: läsnäolo, huomio ja tämä hetki. Olemassaoleva hetki on. Se on, vaikka et huomaisi sitä, silloin se vain liukuu käsistäsi. Se on, mikäli huomaat sen, jolloin voit saada siitä mitä tahansa. Se on, ei enempää eikä vähempää. Tämä tässä on juuri sitä millaiseksi sen teet. Oletko valmiina? Hyppää mukaan hetkeen!

Kenelle?

Kuljemme usein "päissämme" miettien milloin mitäkin, eilistä, huomista, wanhoja asioita, tulevia ongelmia... ja kuitenkin voimme elää vain nyt ja tässä. Mitä tarvitset, jotta olisit enemmän tässä?

 • Miten saat enemmän irti elämästä? Enemmän hauskoja ja merkityksellisiä hetkiä!

 • Kuinka huomaat elämän ympärilläsi, iloiset ja jännittävät tapahtumat sekä ympäristösi yksityiskohdat?

 • Miten pysäytät ajatustesi kaaoksen ja virran siihen, missä nyt olet? Miten saat elämäsi itsellesi, takaisin tähän hetkeen?

Anna äänitteen viedä sinut matkalle mieleesi

sillä Sinä olet tärkeä

Nämä mielikuvamatkat tai -meditaatiot, miten haluatkaan niitä kutsua, liittyvät suoraan Supernaisen Tässäolo-kirjaan.

Rentoutukset toimivat myös itsenäisesti, mutta suosittelen lukemaan kirjan, jotta saat kaiken irti läsnäolosta, tässäolosta ja ideasta, jonka avulla voit koska tahansa pysyä hetkessä ja todella huomata olevasi tässä ja nyt.

Tässäolo on oman itsen arvostamista!

Äänitteet ovat lyhyitä, mutta vievät sinut pitkälle. Ajatusten kaupunki-meditaatio on noin 20 min ja Aistien kertomaa noin 11min. Voit kuunnella ne niin monta kertaa kuin haluat.

 • 1

  Supernaisen™ Tässäolo - ÄÄNITTEET mielikuvarentoutuksiin

  • Tämä hetki, tämä läsnäolo

  • Ajatusten kaupunki - retki hulivilikaupunkiin

  • Aistien kertomaa - mielikuvamatka

  • Bonus: erinomaisuus

  • Mitä tykkäsit?

Osta kirja ja ole läsnä enemmän

Lukemalla kirjan oivallat, kuinka monta hetkeä päästätkään käsistäsi. Opi olemaan enemmän tässä hetkessä, tässä ajassa ja läsnä!