Kuka olen?

Minä itse olen kulkenut kummallisen, mutta voimaannuttavan polun itsekseni. Taustallani on haastavia ihmissuhteita, tapahtumia sekä paljon, paljon oppiläksyjä elämästä. ​ Minua on kiehtonut ihmisen mieli ja sen voima, oma mielenikin tekee tepposia. Olen epätäydellinen ja kuljen polkuani kompastellen, mutta syntymävuodestani 1975 tähän saakka mahtuu jo hieman kokemusta, taitoa ja tietoakin. ​ Sen, mitä muuta teen löytyy: www.teijula.fi-osoitteesta

  • Voimavaravalmennus on sydämen asiani. Kouluttauduin voimavaravalmentajaksi 2011-2013.

  • Leijuva Hiiri Oy eli ystävättäreni Maarit Viiri ja minä teimme kirjan ja korttipakan nimeltään Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin. Minä tein tekstit ja Maarit kuvitti. Sen nimi kertoo siitä, että arvostan suuresti omien oivallusten voimaa kaikessa. ​

  • Koulutuksiltani olen mm. merkonomi, matkailupalvelija, kosmetologi, yrittäjä, tuotekehittäjä ja ennenkaikkea voimavaravalmentaja. Opiskelen aina lisää.

  • Olen toiminut yrittäjänä paitsi vaatekaupassa, niin koiranruuan myynnissä, kahvilanpitäjänä kuin majatalon emäntänä. Tämän lisäksi olen vuokranantajana. Olen yrittäjäperheestä, meillä oli huonekaluliike ennen vanhempieni eläköitymistä. Monenlaista kokemusta myös yritystoiminnasta.

  • Olen elänyt Korppoossa pitkään, pitänyt majataloa ja kirjoittanut Pieni opas Korppooseen-kirjan sekä tehnyt sivuston www.visitkorppoo.com auttaakseni matkailijoita löytämään tuon saariston helmen.

  • Harrastan teatteria, lukemista ja kirjoittamista, matkailua ja eläinten kanssa puuhastelua. Rakastan tummaa kahvia, punaista viiniä, hyvää ruokaa ja kiinnostavia keskusteluja. Ihastun luonnosta, eläimistä ja seikkailuista.