Supernainen - tuotevalikoima

Kun mielesi tekee jotain spesiaalia, erityistä ja ainutlaatuista.

 • Italialainen, laadukas ja värikäs kenkä: koska elämä on liian lyhyt tylsille kengille! NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!

 • Asusteita ja käytännöllisiä tuotteita, värillisinä tottakai! (TULOSSA 2022)

 • Erilaisia tuotteita kotiin ja omaan käyttöön - supernaisille ♡ (TULOSSA 2022)

Supernaisen kenkä, jota rakastat

Nämä kengät valmistetaan Italiassa sitä mukaa, kun niitä tilataan - ei hukkaa! Kun ensimmäiset 7 paria on tilattu, kenkä menee tuotantoon ja toimitetaan tilaajille ilman toimituskuluja.

Kenkä on värikäs, kuten rohkea nainen! Vihreä kuvaa vapautta, tasapainoa, kasvua. Vihreä on virkistävää tuoreutta, seikkailua ja luontoa sekä on onnenväri. Sininen on taivaan ja meren väri, se herättää luottamusta sekä menestystä, viisautta, itsevarmuutta. Violetti symboloi henkisyyttä, arvokkuutta, varakkuutta. Turkoosi on yllätyksellisen luovuuden ja avoimen tunteellisuuden sekä hienostuneen runsauden väri.
Värikäs italialainen sneaker-kenkä

Lisää tietoa Aliveshoes-kengistä

Jotta voit huoletta tilata itsellesi värikkään kenkäparin!

 • Le Marche on italialainen kenkien "mekka"

  Le Marche Italiassa on ollut klassinen kenkien valmistuspaikka jo sadan vuoden ajan. Siellä valmistetaan myös Aliveshoes-kengät, taidolla ja huolella. Jokainen pari on ainutlaatuinen teos taitavaa kädentaitoa ja vanhaa tietoa kenkien valmistuksesta. Kengät toimitetaan tilaajalle ilman toimituskuluja ja niillä on täysi palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen.

 • Luotettavaa eurooppalaista työtä

  Eurooppalainen työ ja materiaalit: Aliveshoes-kengät valmistetaan Italialaisessa ”kenkälaaksossa” italialaisista, laadukkaista materiaaleista nykyaikaisesti, perinteitä kunnioittaen. Kengät valmistetaan tilausten mukaan, hukkaa ei synny. Kenkien hinta on 191€ (toimitus- ja palautuskulut 0€).

 • Suunnittelija Anne Teijula

  Kengät, niiden mallin ja värityksen on suunnitellut Anne Teijula, supernainen.fi, mutta valmistus sekä myynti tapahtuu Aliveshoes-yrityksessä. Kun yhtä mallia on ennakkotilattu 7 paria, se pääsee jatkuvaan tuotantoon. Ja tämän jälkeen Anne pääsee suunnittelemaan seuraavan kenkämallin tai ehkä asusteen, kuten laukun tai vastaavan tuotteen. Vastuu kengistä on Aliveshoesilla, siksi suunnitteluprosessikin on kaikissa vaiheissaan tarkastettu ja hyväksytty kenkäammattilaisten osalta. Moni suunnittelija joutuu tekemään pitkään töitä ennenkuin saa ensimmäisen mallinsa julkaistua. Aliveshoes oli kovin innostunut Annen suomalaisuudesta ja rohkeasta värimaailmasta.

Ennakkomyynnissä rajoitetun ajan!

Osta uniikit kengät nyt, kun se on mahdollista. Ennakkotilausaika on 30 päivää. Käytä koodia: LKYQEGAEKTT ja saat ennakkoalennuksen!

 • 00 päivää
 • 00 tuntia
 • 00 minuuttia
 • 00 sekuntia